AMO Toys Scandinavia

AMO Toys Scandinavia A/S er en selvstendig distributør av leketøy og lisensierte produkter til barn. Selskapet ble opprettet i 2013 som en joint-venture mellom AMO Oy, Bergsala AB og Henrik Mathiasen, og samler dermed mer enn 100 års erfaring fra bransjen til ett ledende leketøyselskap. Virksomheten har hovedkontor i Aarhus, Danmark og salgskontorer i Norge og Sverige.

AMO Toys Scandinavia markedsfører og distribuerer mange, ulike varemerker og leketøyprodukter i det skandinaviske markedet, som alle er nøye utvalgt med tanke på beste lekeverdi, kvalitet og, ikke minst, sikkerhet.

Sortimentet består av en lang rekke ledende varemerker og lisensierte produkter, så vel som egne private varemerker.

AMO Toys Scandinavia A/S har et tett samarbeid med partneren og medeieren AMO Oy, og kan derfor tilby kundene en samlet nordisk løsning.

Bergsala AB

Bergsala AB, med datterselskapene Bergsala AS (Norge), Bergsala A/S (Danmark) og Oy Bergsala AB (Finland), arbeider utelukkende med å distribuere og markedsføre Nintendo-produkter.

Bergsala AB, som er Nintendos eldste eksportkunde, har helt siden 1981 distribuert en rekke ulike spennende innovasjoner. Alt fra Game & Watch, NES og SNES til familiekonsollen Wii og den supermoderne New Nintendo 3DS XL-konsollen som bokstavelig talt gir spillene en ekstra dimensjon. Og nå senest Nintendo Switch som fungerer like bra på reisende fot som oppkoblet mot en stor TV.

Les mer om Nintendo på den offisielle nettsiden.

Bergsala Handic

Bergsala Handic AB importerer og markedsfører flere kjente varemerker over hele Norden. Fokuset ligger på ulike typer elektronikk som TV-er, TV-tilbehør, telefontilbehør og kommunikasjons- og navigasjonsutstyr.

Bergsala Holding

Bergsala Holding AB er moderselskapet for hele Bergsala-konsernet.

Selskapet deler kontor med Bergsala AB, Havsskatten AB og Bergsala Handic AB. Kontoret har en strategisk beliggenhet nær E6 og konsernets hovedlager.

Bergsala Holding representerer også konsernet i øvrige virksomheter, såkalte joint-ventures.

Bergsala SDA

Bergsala SDA AB ble grunnlagt i 2015 og produserer og importerer hjemmeelektronikk for det nordiske markedet. Fokuset ligger på elektroniske husholdningsprodukter under varemerket Havsö samt på belysningsprodukter under varemerket Lighting by Havsö.

Image & Form

Image & Form er en spillutvikler i Göteborg. Selskapet har utviklet et stort antall barnetitler til PC/Mac, samt Nintendo DS. Image & Form fokuserer nå på applikasjoner og spill til mobiler og andre håndholdte enheter. Både tidligere og nyere produksjoner har vunnet nomineringer og priser.

Les mer om Image & Form på den offisielle nettsiden.

OnTopGames

OnTopGames AB er et selskap som eies sammen med Lasse Kronér (svensk musiker og programleder). Selskapets hovedmål og fokus er å virkeliggjøre spillidéer: å løfte dem fra å bare være idéer til ferdige spillopplevelser.

Les mer om OnTopGames på den offisielle nettsiden: www.ontopgames.com

Rising Star Games

Rising Star Games Ltd. (RSG) er en utgiver basert i Europa med datterselskap i USA og Asia som lanserer spilltitler til både Nintendos, Sonys og Microsofts plattformer. Fokuset ligger på japanske spill, og RSG har lansert over 100 titler, blant annet den godt likte Harvest Moon-serien, Little King's Story og No More Heroes.

Les mer om RSG på den offisielle nettsiden.

Zoink

Zoink er et svensk selskap basert i Gøteborg. Selskapet jobber med stort sett alle former for multimedia, men har et tydelig fokus på utvikling av spesielle spillkarakterer og spill med såkalt «historiefortelling». De har vunnet flere priser for sine spill.

Les mer om Zoink på den offisielle nettsiden.