Thunderful AB ble grunnlagt i desember 2017 som et moderselskap for de Göteborgsbaserte spillutviklingsselskapene Image & Form International AB og Zoink AB, to av de mest vellykkede veteranene innen svensk spillindustri.

Les mer om Thunderful på den offisielle nettsiden.

OnTopGames AB er et selskap som eies sammen med Lasse Kronér (svensk musiker og programleder). Selskapets hovedmål og fokus er å virkeliggjøre spillidéer: å løfte dem fra å bare være idéer til ferdige spillopplevelser.

Les mer om OnTopGames på den offisielle nettsiden

Bergsala Handic AB importerer og markedsfører flere kjente varemerker over hele Norden. Fokuset ligger på ulike typer elektronikk som tv-er, tv-tilbehør, telefontilbehør og kommunikasjons- og navigasjonsutstyr.

SDA AB produserer og importerer hjemmeelektronikk for det nordiske markedet. Fokuset ligger på elektroniske husholdningsprodukter og belysning under varemerkene Sandsten, Lighting by Havsö og Havsö.

Les mer om Bergsala SDA på den offisielle nettsiden.

card_bergsala.jpg
Bergsala AB, med datterselskapene Bergsala AS (Norge), Bergsala A/S (Danmark) og Oy Bergsala AB (Finland), arbeider utelukkende med å distribuere og markedsføre Nintendo-produkter.

Les mer: Bergsala


©2018 Bergsala Group, All rights reserved