Skip to main content

Nintendo

Bergsala AB har sitt hovedkontor i Kungsbacka, Sverige, og er Nintendos eldste eksportkunde. Samarbeidet mellom Bergsala og Nintendo startet allerede i 1981 med importen av Game & Watch-konsollene. Senere fulgte klassiske konsoller som NES og SNES, før N64 ga oss en helt ny dimensjon. Wii-konsollen introduserte en hel verden for bevegelsesbaserte spill, og håndholdt gaming har alltid vært sterkt representert via Game Boy- og senere Nintendo DS/3DS-konsollene. Og nå kan du endelig få det beste fra begge verdener med Nintendo Switch. Konsollen fungerer like godt når du er ute på farten som når den er koblet opp mot storskjermen i stua via dokkingstasjonen.

Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Nintendos mål er alltid å skape unike og innovative underholdningsopplevelser for hele familien, fra utviklingen av videospillkonsoller som Nintendo Switch™-familien, til apper for smartenheter. I tillegg jobber Nintendo tett med en rekke samarbeidspartnere innenfor underholdningsindustrien som muliggjør nye produkter og opplevelser, slik som fornøyelsesparker og filmer basert på kjente og kjære Nintendo-karakterer.

Nintendo har solgt over 800 millioner spillkonsoller og 5,3 milliarder spill verden over. Helt siden lanseringen av Nintendo Entertainment System™ for over 30 år siden fortsetter Nintendo med sitt fokus på å lage unike underholdningsopplevelser som skaper glede og smil verden over.

Det europeiske hovedkontoret til Nintendo of Europe ligger i Frankfurt, Tyskland, og er et heleid datterselskap av Nintendo Co., Ltd.

Besøk den offisielle hjemmesiden