Skip to main content

Retningslinjer for personvern

Bergsala AB respekterer din personlige integritet og beskytter derfor informasjonen vi får fra deg. Vennligst les disse retningslinjene for mer informasjon.

Bergsala eier flere domenenavn (blant annet www.bergsala.no) og kan øke antallet nettsider dersom behovet er tilstede. Vennligst merk deg at disse retningslinjene kun gjelder for nettsider som er publisert og vedlikeholdt av Bergsala, og ikke nettsider vi linker til.

Når behandles personlige opplysninger?

Bergsala behandler de personlige opplysningene dine når du sender inn en henvendelse vedrørende service- og garantiærender, samt når du melder deg på nyhetsbrevet vårt. Det samme gjelder om du kontakter oss via e-post eller deltar i konkurranser.

Vi bruker også informasjonskapsler for å samle inn generell informasjon om våre besøkende. Les mer om dette under informasjonskapsler.

Hvilken type informasjon samles inn?

Når du sender inn en henvendelse til serviceavdelingen vår, vil du som oftest oppgi navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse. For å kunne motta nyhetsbrev må du oppgi navn og e-postadresse når du registrerer deg, og for å delta i konkurranser vi holder her på nettsiden må du f.eks. oppgi navn, adresse og telefonnummer når du sender inn svar eller bidrag. Denne informasjonen holdes konfidensielt, og slettes fra våre systemer når konkurransen er over. Vi kommer aldri til å samle inn mer informasjon om deg enn det som er nødvendig, for å kunne levere de overnevnte tjenestene til deg.

Hvorfor behandler vi personlige opplysninger?

Når du sender inn en henvendelse til serviceavdelingen vår trenger vi en måte å kontakte deg på for å kunne gi deg et svar. Vanligvis kreves kun navn og e-postadresse, men om du sender inn et produkt til oss for reparasjon, trenger vi også en adresse og et telefonnummer for at vi skal kunne sende produktet tilbake.

For å kunne sende deg et nyhetsbrev med jevne mellomrom må vi lagre navnet og e-postadressen din. Informasjonen du gir oss tillater oss å sende deg nyhetsbrev, for minne deg på nye produkter, tjenester, spesielle tilbud, konkurranser eller andre aktiviteter (men kun dersom du abonnerer på Nintendo-nyhetsbrev). Denne typen informasjon vil bli sendt per e-post.

Hvem deler vi personlige opplysninger med?

Bergsala formidler ikke personlige opplysninger videre til en tredjepart; vi bruker dem kun til eget behov. Deling av personlige opplysninger kan skje internt, dersom en henvendelse må besvares av en annen person enn den som opprinnelig mottok henvendelsen. Navn og e-postadresser vi har mottatt i forbindelse med nyhetsbrev deles ikke med andre enn den som sender ut nyhetsbrevet.

Om du er innlogget på Google, vil den plattformen registrere sidene du har besøkt på nettsiden vår. Hvordan denne datautvekslingen foregår kan du lese mer om i Googles brukeravtale. I mange tilfeller kan man styre hvilken informasjon som deles. Les mer om dette på siden for informasjonskapsler.

Hvor lenge lagres personlige opplysninger?

Vi vil beholde de personlige opplysningene dine så lenge det er nødvendig, det vil si til vi har besvart henvendelsen din eller reparert produktet ditt, og fått en bekreftelse på at svaret/reparasjonen er godtatt. Dersom vi ikke har mottatt et svar vil vi kunne beholde opplysningene i opptil 12 måneder. Et unntak er i de tilfellene hvor det er foretatt en betaling for en reparasjon; da vil opplysningene dine lages i sju år på grunn av den gjeldende regnskapslovgivningen. Når det gjelder nyhetsbrevet, så lagrer vi informasjonen din til du velger å si opp abonnementet (som selvsagt er helt gratis).

Hvilke rettigheter har du?

Du har rett til å få informasjon om hvilke opplysninger som behandles av Bergsala, og kan henvende deg skriftlig til oss vedrørende det. Om du anser at en opplysning om deg er feilaktig eller misvisende, eller ønsker at den slettes fra våre systemer, kan du henvende deg til oss skriftlig angående det. Du kan også ta kontakt med den rådende tilsynsmyndigheten dersom du mener at vi har brutt vårt ansvar når det gjelder håndtering av de personlige opplysningene dine.

Lenker

På Bergsalas nettside www.bergsala.no finnes det lenker til andre nettsider, men disse er ikke inkludert i våre retningslinjer. For mer informasjon om retningslinjene til andre nettsider, bør du derfor lese deres vilkår og betingelser.

Sikkerhet

Det finnes dessverre en risiko forbundet med å oppgi personlige opplysninger over Internett. Ingen systemer er helt sikre. Vi i Bergsala har imidlertid tatt, og kommer til å fortsette å ta, alle forholdsregler innen rimelighetens grenser for å sørge for at de personlige opplysningene dine er så trygge som mulig.

Kontakt

Om du vil vite hvilken informasjon vi har om deg, oppdatere eller slette den oppgitte informasjonen, ber vi deg om å sende et fysisk brev til adressen under. Brevet må inneholde navn, e-postadresse eller annen informasjon du har delt med oss ved et tidligere tilfelle. Ettersom vi kontinuerlig sletter personlig informasjon som beskrevet ovenfor, så er det ikke sikkert at vi vil finne deg i systemene våre. I tilfeller der du har valgt å bli slettet fra vårt system, kommer vi ikke til å komme tilbake til deg, da det er umulig for oss å gjøre det ettersom vi har slettet alle spor etter deg i systemet.

Bergsala AB
ATT: Bergsala Dataskyddsombud
Box 10204
434 23 Kungsbacka
Sverige